maandag 12 mei 2014

Welkom op ons blog voor historische romans

Hallo!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op ons blog :)

Waarschijnlijk hou jij, net als wij, van lezen en van geschiedenis. Maar een leuk boek kiezen uit het enorme aanbod is best lastig. Daarom neem je misschien wel regelmatig een kijkje op blogs zoals die van ons. Maar dat is het hem nou juist.. Er zijn niet zoveel blogs zoals die van ons!

Toen wij een tijdje geleden op zoek gingen naar reviews over historische romans merkten we dat die maar mondjesmaat besproken worden. We kwamen er ook achter dat er nog geen echt specifieke website is waar dit genre aan de orde komt. Heel jammer..

Daarom besloten we om zelf maar zo'n plek te creëren. Op ons blog behandelen we alleen historische romans, maar dat begrip nemen we vrij breed. Geschiedenis zal altijd een hoofdrol spelen, maar uiteindelijk schrijven we natuurlijk gewoon graag over de boeken die we zelf graag (of niet graag) lezen.

Oh, en laten we ons ook nog even voorstellen: wij zijn Pim en Regina. Twee boekenwurmen die al veel hebben gelezen voor onze studies Geschiedenis en Engelstalige Letterkunde, maar die nog zoveel meer boeken op hun leeslijst hebben staan.

We zullen proberen zo vaak mogelijk nieuwe reviews te plaatsen. Laat ons vooral weten wat je er van vond, we vinden het leuk en interessant om te lezen wat jullie ideeën zijn. En als je nog suggesties hebt dan horen we dat natuurlijk ook graag!

Voor nu alvast heel veel leesplezier!

Pim & Regina